Forside » Pressemeddelelse

Alle burde prøve at udgive en bog

Pressemeddelse forlaget BOD juni 2013.

Henriette Siff Thomsen har udgivet en effektiv meditationshåndbog, som alle kan lære af. Bogen giver ung som gammel et sæt værktøjer til at få en ordentlig pause i hverdagen. Arbejdet med bogen gav hende selv en vigtig pause og værdifuld selvindsigt i egne styrker.

Henriette Siff Thomsen er en kvinde med mange titler. Hun er uddannet sygeplejerske, coach og healer, arbejder som center-souschef i Københavns Kommune, er ved at tage en Master inden for ledelse og har sit eget firma, der producerer salver. Nu kan hun også føje forfatter til CV’et. Henriette Siff Thomsen har som mange andre danskere udgivet sin første bog – på egen hånd, blot suppleret af manuskriptrådgivning og layoutassistance fra BoD, som tilbyder en selvudgivelsesplatform.

"Midt-i” Meditation er en lille håndbog med fokus på letforståelige meditationsteknikker, som alle kan lære. Bogen henvender sig til de mange, der har svært ved at være afslappede og trække vejret dybt. Henriette Siff Thomsens hovedbudskab er, at man ikke behøver at bruge en time på at meditere dagligt for at opnå ro. To gange fem minutters øvelse er nok, og det kan foregå på toilettet eller i bussen. Det vigtigste er at få en ordentlig pause.

For Henriette Siff Thomsen har arbejdet med bogen givet ro og værdifuld selvindsigt i egne styrker.

-At skrive en bog er på mange måder en meditativ proces, hvor man dykker dybt ned i et stofområde og arbejder med at formidle det. Jeg har selv tidligere været stressramt og begyndte at dyrke yoga og meditation. Senere begyndte jeg at undervise i mine teknikker, og jeg har i dag en stor viden om emnet, som det har været en forløsning at formidle på skrift. Jeg tror, mange har det på den måde. De har en viden eller kompetence, som driver dem, og som andre kunne få gavn af, hvis det blev publiceret, siger Henriette Siff Thomsen.

-Tidligere var det umuligt at komme igennem nåleøjet med en bogudgivelse. I dag kan man tage sagen i egen hånd og udkomme på et selvudgiverforlag, hvilket for mig har været en meget positiv oplevelse. Det har givet mig klarhed over, hvad jeg kan og hvor stor min erfaring er.

Tog tre måneder
Henriette Siff Thomsen har aldrig prøvet at udgive en bog før. I starten var hun nervøs for, om hun kunne finde ud af at formulere sig, men det fortog sig hurtigt. Bogen blev færdig på blot tre måneder og blev skrevet om aftenen og i weekenderne.

-Det er en personlig succes, at jeg har kunnet skrive og udgive en bog, og jeg vil klart anbefale andre med noget på hjerte at gøre det. Selv har jeg fået mod på mere. Nu er jeg i gang med at skrive digte, siger Henriette Siff Thomsen.

 "Midt-i" Meditation er udkommet på BoD. Den kan købes online og bestilles i alle boghandlere. Den koster 139,00. kr og har ISBN 9788771148367.

Om BoD
BoD™ (Books on Demand) er førende på det europæiske marked inden for digital bogproduktion. Den hastigt voksende virksomhed tilbyder med sin enestående digitale publikationsplatform forlag, forfattere og andre content-udbydere professionelle ydelser inden for produktion af trykte bøger, e-bøger samt nationalt og internationalt salg. Med mere end  500.000 titler til levering spiller BoD en vigtig rolle på bogmarkedet. BoD er aktiv i Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrig, Østrig og Schweiz og udvider løbende sine internationale aktiviteter.

Kontakt Hanne Hyldborg, 2969 4210