Forside » Healing

Healing og clairvoyance

Alle behandlinger hos mig tager udgangspunkt i dig.

Først og fremmest har jeg en bred erfaring, både indenfor det alternative, sundhed og i erhvervslivet, og dermed indsigt i mange områder i livet.

Clairvoyance tager udgangs i dig og dine spørgsmål lige nu, og da jeg har bred erfaring, hjælper jeg med det som du ønsker og som passer til din livssituation. Jeg har et medfødt talent for både healing og clairvoyance, og det kan være både dine skytsengle eller mine der hjælper under en session. 

Healing og clairvoyance i en session

Session enten ved fysisk møde eller fjern healing/clairvoyance, hvor vi aftaler tid og hvordan. Med både healing og clairvoyance kan jeg hjælpe med stor indsigt og healing af dig. Som datter af en shaman, kan jeg ofte fortælle hvilket kraftdyr du har, ligesom dine personlige guider/skytsengle ofte kommer tilstede og giver gode råd. Min tilgang er meget pragmatisk, forstået på den måde at jeg giver dig værktøjer, indsigt, det er dig der så kan gøre med det, hvad du føler for er rigtigt for dig.

Helhed og balance i livet
Healing hjælper dig med at få mere balance i livet, både åndeligt, fysisk og psykisk. Healing styrker også din spirituelle udvikling.

Henriete har stor erfaring med at heale, og anvender flere metoder. Først og fremmest anvender Henriete hendes medfødte evner, og er kanal for energi til dig. Metoden er beskrevet af Eric Pearl, der er amerikansk healer og

kiropraktor.

Stress healing har en meget afslappende virkning både på kroppen, mentalt og på vores tankestrøm. Afstressende healing gives til særligt stressede mennesker, der efter denne healing vil mærke en afspændt krop og hjerne.

Clairvoyant chakrabehandling renser op i chakraerne, vores energicentre i kroppen, og tilfører ny energi. Det er desuden påvist at denne form for healing virker foryngende på os.

Reiki healing der er en kendt healings metode, som har sin oprindelse fra østen, den japanske buddhist Mikao Usui.

At modtage healing kræver ikke at du tror på healing, bare du selv ønsker at få healingen. Din opgave under healingen er at sidde og slappe af, og derved modtager du healingen.

En session kan begynde med en coaching samtale og slutte med healing. Der er også mulighed for telefonisk kontakt.