Forside » Healing

Healing

Nyhed: Hvad vil det give dig at få hjælp til at åbne dit hjerte så din kærlighed kommer i flow? Individuelle Reiki Indvielser udføres af erfaren healer og ReikiMester Henriete Siff, ring 26716602 eller skriv ht@mintihealth.dk for at høre mere.

 

Helhed og balance i livet
Healing hjælper dig med at få mere balance i livet, både åndeligt, fysisk og psykisk. Healing styrker også din spirituelle udvikling.

Henriete har stor erfaring med at heale, og anvender flere metoder. Først og fremmest anvender Henriete hendes medfødte evner, og er kanal for energi til dig. Metoden er beskrevet af Eric Pearl, der er amerikansk healer og kiropraktor.

Stress healing har en meget afslappende virkning både på kroppen, mentalt og på vores tankestrøm. Afstressende healing gives til særligt stressede mennesker, der efter denne healing vil mærke en afspændt krop og hjerne.

Clairvoyant chakrabehandling renser op i chakraerne, vores energicentre i kroppen, og tilfører ny energi. Det er desuden påvist at denne form for healing virker foryngende på os.

Reiki healing der er en kendt healings metode, som har sin oprindelse fra østen, den japanske buddhist Mikao Usui.

At modtage healing kræver ikke at du tror på healing, bare du selv ønsker at få healingen. Din opgave under healingen er at sidde og slappe af, og derved modtager du healingen.

En session kan begynde med en coaching samtale og slutte med healing. Der er også mulighed for skype eller telefonisk kontakt.