Forside » Om os

Om os

MintiHealth ejes af Henriete Siff Thomsen, og firmaet består af flere dele. Alle har et ønske om at medvirke til at forbedre folkesundheden i verden. Vi tror på at vi skal tilbage til naturen, uden kemi og tilsætningsstoffer i de produkter som vi anvender. Og vi tror på, at alle mennesker har potentialet til at få den balance i livet, der gør at vi selv føler vi lever i harmoni med os selv. 

Henriete Siff ThomsenHenriete

Om Henriete
Yoga og meditation har været en naturlig del af Henrietes liv i mange år, og netop disse metoder til at opnå indre ro og afklaring, har været med til at Henriete har været en leder, der trods en travl hverdag hvor det hele skal hænge sammen, også med mand og fire børn, kan nå lidt mere end de fleste uden at blive stresset. Henriete har selv oplevet at være syg af stress i forbindelse med lederjob, og anvender idag de erfaringer i sit virke. 

Henriete siger:
"jeg har selv været syg af stressende lederjob, og har været på en rejse til mit nuværende liv, hvor jeg lever et sundere liv. Har lavet en livsstilsændring med balance mellem job, familie og livet. Motion tre gange om ugen med styrketræning og cykling. Kosten er med mindre kød og mere grønt, og mediterer dagligt. Og ikke mindst mere tid til venner, mand og børn.”

Min bedste anbefaling er, når folk kommer til mig for at få hjælp på anbefaling af nogen de kender.

Derfor får du lidt mere...

  • Henriete er som Coach certificeret i henhold til og følger INLPCA’s (International NLP Coach Association) standarder. Medlem af og godkendt coach af Coach.dk. Har arbejdet som coach siden 2008.
  • Henriete er NLP Master uddannet i Danmark og er ekstern censor på NLP uddannelser.
  • Henriete er uddannet indenfor produktion af cremer hos BK-Naturkosmetik.
  • Henriete er uddannet healer i BK-Naturhuset i 1995 og Reikimester i 2011.  Medlem af RAB, og er godkendt RAB-behandler af sundhedsstyrelsen. Medlem af Healerringen i Danmark.
  • Uddannet meditationstræner hos Dalai Lamas kurser, yogamester Lis Hammelbo og selvuddannet hos Bergendorff i Taastrup. Forfatter til bogen ”Midt-i Meditation”. Underviser hos AOF samt på bestilling af private og virksomheder.
  • Henriete har en Master i Ledelse MBA fra CBS, Merkonom i personaleudvikling. Erfaring som leder og organisationsudvikling gennem mere end 20 år.
  • Henriete er uddannet sygeplejerske og har været leder og chef i flere kommuner både i ældreplejen og som udviklingschef.  Har således både erfaring som leder af ledere og projektleder og teamudvikling.