Forside » Coaching

Coaching

Henriete har en baggrund som sygeplejerske og Master i ledelse, MPG, som leder indenfor ældreplejen, som Udviklingschef, konsulent og sygeplejerske og er i dag selvstændig og ejer af MintiHealth, hvor Henriete er konsulent og coach.

Henriete har stor erfaring med personlig udvikling, lederudvikling og organisationsændringer på alle niveauer. Her kommer Henriete’s mangeårige erfaring som leder, sygeplejerske og menneskekender til sin ret.

 I coaching vil Henriete altid være fokuseret på dine mål, og være den vedholdende i din fremadrettede proces for at nå dine mål.

Henriete coacher i en rolig proces, hvor spørgsmålene bliver mere og mere specifikke og detaljeret undervejs i samtalen, så du bliver klar og specifik på dit mål. Henriete’s særlige baggrund gør, at hun har en meget empatisk tilgang til coaching, så man hele tiden føler sig hørt og værdsat.

Indenfor coaching kan man tage alle emner op, ingen udfordringer er for store, ingen for små.

Stress coaching

Henriete har mærket på egen krop hvad det vil sige at have stress, og hvordan man kan komme i balance igen, når man er et meget aktivt menneske. Det kræver at man vil gøre noget andet og får hjælp.

Alle mennesker kan få stress, både på jobbet, i deres pensionist liv, arbejdsløse eller forældre med et nyfødt barn. Nogle er så syge at stress, at de aldrig vender tilbage til arbejdsmarkedet.

Symptomer på stress kan være humørsvingninger, ondt i maven, sover dårligt, tristhed eller andre fysiske symptomer eller generel dårlig trivsel.

I Stress coaching lægges der vægt på det hele menneske, da alle forhold virker ind på vores helbred. I stress coaching anbefales det at man kommer minimum 4 gange til samtale, og hos Henriete kan du yderligere få en afstressende healing der er meget effektiv. (i umiddelbar forlængelse af coaching virker den forstærkende på resultaterne af samtalen) Se mere under healing.

Du får redskaber til at håndtere og styre din stress. Husk at kontakte din læge ved fysiske symptomer, så du kan få behandling hvis dette kræves. Med sin lange erfaring indenfor sundhedssektoren, vil Henriete kunne vejlede dig i sundhedsmæssige spørgsmål.

Tavshedspligt og diskretion er en selvfølge. 

Gode råd hvis du er stresset!

 • Sørg for at få masser af huller igennem dagen, hvor du kan koble fra og slappe af.
 • Lav en aktivitet som får dig til at tænke på noget andet end det som stresser dig.
 • Lyt til noget godt musik, leg, dyrk en hobby.
 • Få kontrollen over dit eget liv tilbage.
 • Drop kaffe, te, cigaretter og alkohol.

 • Få nok hvile og søvn.
 • Le dig glad. Få humoren tilbage i dit liv.
 • Få støtte hos dem du har tillid til.
 • Løs dine uløste konflikter hvis du har nogen.
 • Brug energi på at have dejlig sex med din kæreste/partner (Henrietes tilføjelse)
 • Hvis ikke dette virker, så søg professionel hjælp.

Anbefalet af Center for Stress.

Spirituel vejledning

Henriete arbejder også med spirituel vejledning. Henriete er clairvoyant og kan dermed give dig en dybere åndelig vejledning og dermed en bedre afklaring af din aktuelle situation. Henriete kan hjælpe dig, dine børn, afdøde mm. Kan også ske via telefonisk kontakt. Ring og hør nærmere.