Forside » Foredrag

Foredrag

Bestil et foredrag!

 

Meditation for alle; Ha’ travlt uden at være stresset

Lær at meditere med de enkle teknikker til at opnå mindfulness efter ”Midt-i” teknikkerne udviklet af Henriete Siff Thomsen.

I undervisningen indgår nærvær i nuet, stressforebyggelse, smertevisualisering, meditation med åbne øjne og afspænding.

Foredraget kan kombineres med teoretisk undervisning i stress og hvordan stress forebygges på jobbet.

Ring for tilbud, kan også foregå som et projekt, hvor hele virksomheden mediterer, hvor en eller flere oplæres i at undervise efterfølgende.

Varighed mindst 1 1/5 time.

Læs mere her

 

Lær at kommunikere, så dine budskaber bliver hørt!

Får du sagt, hvad du vil? Når du vil? Lytter du når andre taler? Eller er du i dine følelsers magt? Lær at håndtere dine følelser, aflæse andre og kommunikere mere effektivt når du taler med andre.

Henriete vil lære dig at anvende et effektivt sprog, hvor andre lytter til dig. Med et mere anerkendende og værdsættende sprog. Med NLP begreber og sjove NLP øvelser Der bliver rig lejlighed til at øve.

Varighed mindst 1 ½ time.

Læs mere her

 

Welness til demente

Inspirerende foredrag, der inspirerer dig/jer til selv at komme I gang med at give wellness til ældre. Erfaringer fra projekter igangsat i Københavns kommune.

Wellness handler om at give den enkelte ældre et rum for ro, nærvær og velvære. Målet er, gennem sansestimuli og socialkontakt, at give den ældre en bedre fornemmelse for egen krop, en følelse af velvære og en ro, der giver overskud, til at mestre både de fysiske og psykiske udfordringer, som de fleste ældre møder i hverdagen. Dermed øges den enkeltes livskvalitet. Målgruppen kan både være svært demente ældre, ældre med svære fysiske handicaps, urolige demente og psykisk syge. Wellness taler ind i et behov, vi alle har - nemlig at blive rørt ved. Ældre behøver ingen forudsætninger for at være med i aktiviteten, men indtager rollen som den "Aktive modtager" - aktiv gennem kroppens sanser.

Se mere på denne film: http://www.youtube.com/watch?v=2eZQAZHcX88

Varighed ca. 2 timer

 

Healing og kvantefysik

Hvad er healing og chakraer? Teori og kvantefysik og - hvordan healing kan hjælpe os? f.eks. opløse blokeringer i kroppen så energien kan strømme frit, og hjælpe os med såvel fysiske som psykiske ophobninger i krop og sind. Henriete praktiserer både Reiki healing, clairvoyant chakrabehandling og afstressende healing. Vi vil prøve med flere øvelser, hvordan vi hurtigt kan afstresse os selv i hverdagen.

Varighed ca. 1 ½ time.

Læs mere her

 

Ring eller skriv til os for ønsker og evt. kombination af foredrag.