Forside » Kunderne siger

BK-Derma

(tidl. BK-Eksemsalve)

 

Brev juli 2013

Så fandt jeg endelig en fed creme, der også virker helende på mine meget tørre skinneben! Tak for det, BK-Derma kan jeg godt anbefale til andre, der ikke synes at de har fundet en creme der virker.

Vh. Bente A., Taastrup

 

Brev nov. 2008

Jeg er mor til en dreng uden sprog, og jeg opdagede med det samme at cremen virker mod kløe. Min søn har kløende børneeksem på bl.a. hænderne og vi er ikke så meget for at bruge hormoncremerne, som lægen anbefalede. Vi fik af en af vores venner anbefalet denne creme, der er helt uskadelig på den raske hud til vores søn. Efter at han havde fået cremen på, kom han pludselig selv og via tegnsprog viste at han ville have cremen på igen. Og vi kunne se at det hjalp på kløen. Det er selvfølgelig også vigtigt at sige at cremen også virkede helende på hans eksem, så udslettet blev mindre og huden mere blød og glat at se på.

Vi er glade for at kunne bruge en uskadelig creme, når der er behov for det.

Vh. T. Mortensen, Lundby

 

Brev nov. 2011

Jeg har gennem mange år haft psoriasis, og har prøvet et utal af cremer. Jeg fandt BK-Eksemsalven (BK-Derma) på nettet, og tænkte at den måtte jeg prøve, da den ikke ødelægger huden. Cremen har både hjulpet på min psoriasis i hovedbunden og på kroppen, den er meget fed, men så bruger jeg den bare inden jeg skal sove. Den både heler og tager en del af ”det skællende udslet”, så jeg fortsætter med at bruge cremen, også fordi jeg er meget overfølsom og ikke kan tåle så mange cremer, men denne slår jeg ikke ud af. 

Mvh. Hans Jensen, Ålborg