Forside » Kunderne siger

BK-Salven®

Uddrag af breve fra vores kunder:

(Alle har givet tilsagn om tilladelse til at blive brugt som referencer.)

 

Brev marts 2009:

Kære Mintihealth

Min datter på 7 havde fået en fingervorte på størrelse med en ært. Den sad på ringfingerens inderste led, lignede blomkål og så ikke særlig rar ud. Jeg læste om BK-Salven på nettet og tænkte, at det var forsøget værd. Den autoriserede behandling af vorter er ikke noget for en 7 årig.

Vorten er pist væk efter 4 uger. Hun har selv smurt den én gang om dagen (når hun huskede det) og sat plaster på.

Hilsen en glad datter og en lettet mor :o)

Mvh Karina Stender

  

Maj 2013

Opringning fra meget glad kunde, der har brugt cremen mod herpes virus, og fik stoppet udbruddet. Hun havde BK-Salven liggende og tænkte at noget måtte hun gøre, og kunne nu tage på charter uden et kedeligt herpesudbrud i ansigtet.

Vh. Tine T.

Brev juni 2004:
"Jeg er en pige på 11 år, som går til sport flere gange om ugen.
Sidste år havde jeg et problem med nogen fodvorter.
Vorterne ville ikke gå væk og det var et problem med al den sport og badning.
Ved et tilfælde fandt min far produktet BK-salven som hjalp mig.
Efter bad smurte jeg lidt af BK-salven på vorterne og dækkede til med plaster. Samme behandling fortog jeg 6-7 dage itræk, hvorefter vorterne var fuldstændig væk.
Nu dyrker jeg sport igen på fuld tryk og bekymrer mig ikke om at få vorter mere."
Venlig Hilsen L.H.

Efter mange år med 3 vorter på hænderne, og mange forgæves forsøg på at få dem fjernet, havde jeg givet op, men en dag fandt jeg BK salven på nettet. Efter 3 ugers behandling var vorterne væk, og jeg kunne endelig være mine hænder bekendt igen. Der er nu gået 2 år, og de er ikke kommet igen. jeg kan varmt anbefale denne behandling, og så er den uden gener for huden omkring."
Hilsen Anders Berthelsen

 

Pressen:

Læserbrev til naturlægebrevkassen i hjemmet (Hjemmet nr.22, 2003)
Jeg har gennem flere år haft nogle vorter på hænderne. De var egentlig ikke særlig store, men sidste sommer begyndte en af dem at vokse meget. Jeg havde læst om BK-salven i brevkassen og tænkte, at jeg ville forsøge mig med den. Jeg skulle på campingferie i Sverige, og benyttede mig af ferien til at behandle vorten.
Vores daglige bad bestod af vasken og plasken i de svenske skovsøer, og på to dage faldt vorten simpelthen af! Jeg ved jo ikke om det var søvandet eller kombinationen eller BK-salven alene, der havde den gode virkning. Men de øvrige vorter har jeg også behandlet efter forskrifterne, og de forsvandt på et par måneder - og nogle af dem var endda meget gamle.  U.H.

Væk med vorterne (Alt for damerne nr. 28, 2002)
De er en pestilens i omklædningsrum og svømmehaller og møgirriterende, når man har sex. Vorter er ikke farlige, men de er generende og så smitter de af h... til! Og derfor skal de behandles! Vorter skyldes et af de mindst 35 forskellige vira, som tilsammen går under betegnelse papillomvirus. Og så ved man i øvrigt ikke så meget mere om vorter - ud over at de tilsyneladende dukker op, når kroppens immunforsvar af en eller anden grund er svækket.
Der findes mange midler til behandling af vorter og lige så mange gode råd. Men fælles for dem er, at det kan tage måneders behandling at blive vorten kvit.
Så hvorfor ikke behandle den lidt blidt? BK-salven indeholder bivoks, mandelolie, urter. Og kvinden bag, naturbehandler Birgit Klausen, har gennem mere end 10 år fjernet bunker af både hånd-, fod- og kønsvorter med cremen, inden hun besluttede sig til at sætte den i produktion.
BK-salven fås bl.a. i helsekostbutikker og i flere netbutikker. 26716602 anviser nærmeste forhandler.

Væk med vorterne! (Ude og Hjemme uge 26, 2002)
Der findes mindst 35 forskellige virus, som kan give vorter. Især børn rammes let af hånd- eller fodvorter, og behandlingen kan være besværlig og langvarig.
BK-salven er en dansk vortesalve, der kan bruges til alle former for vorter. Den består af bivoks, mandelolie og urter. Salven påsmøres mindst 2 gange dagligt. Ved fodvorter tages først et fodbad og den døde hud skrabes væk. Herefter smøres med salven, og et plaster sættes over. Vorten skulle være væk efter ca. fire til seks uger.
BK-salven fra MintiHealth kan købes i helsekostforretninger og i flere internetsider og koster 139,-. Læs evt. mere på www.mintihealth.com.

Vorter smitter (Hjemmet uge 19, 2002)
Det ved de fleste vist. Så spørgsmålet er, hvad man skal gøre ved dem. Mange sejlivede vorter er ikke til at komme af med trods brænding, isning og helvedessten. Og nu kommer barfodssæsonen!
BK-salven er til behandling af fodvorter og vorter andre steder på kroppen. Og den kan være virksom mod alle slags vorter. Salven indeholder bivoks, mandelolie og urter og er uden tilsætningsstoffer. Det har været opskriften, siden Birgit Klausen, BK-kosmetik, i 1987 sendte salven ud i butikkerne. Nu er det hendes datter Henriette Thomsen, der står for produktionen af vortesalven.
Fremgangsmåden er følgende: Ved fodvorter skal man tage et fodbad og skrabe eller frottere den døde hud på vorten væk. Dette kan man nøjes med at gøre, hver anden eller tredje dag. Smør et tykt lag salve på og sæt plaster over. Salven skal smøres på 2 gange dagligt. På 4-6 uger skulle vorten være væk. For gamle vorter kan det tage længere tid, måske 2-3 måneder.
Salven har også virkning på vorter andre steder på kroppen. Flere er sluppet af med kønsvorter og andre vortelignende hudvækster.
BK-salven forhandles gennem Helsam-forretninger (helsekostbutikker) og flere internetbutikker. 20 ml koster 139 kr. Den er drøj i brug. Tlf: 26716602 kan give yderligere information.