Forside » boganmeldelse

Boganmeldelse Midt-i” meditation

af Tina Thastrup

Jeg er rigtig glad for at Henriete nu har udgivet sine teknikker i bogform. Bogen er rigtig godt skrevet, letlæselig og en fin og enkel beskrivelse af hvordan du kan få meditation kørt ind i hverdagen så du bedre kan overskue døgnet mentalt og fysisk. Jeg synes, at tegningerne er meget illustrative og gør det mere enkelt at forstå, præcis hvordan man udfører ”Midt-i” meditationen. Bogen bør helt klart anvendes til at slå op i, når man er ved at lære. Og teknikkerne er lette at lære, selvom det i starten kan virke underligt og der måske ikke "sker noget", men bliv ved, giv ikke op! Lige pludselig så er den der og det er fantastisk at man kan hjælpe sig selv på denne måde.  

Mennesker der lever med daglige smerter, kan have meget stor gavn af at lære meditation. Personer der pludselig oplever stress hvad enten det er job eller familie relateret ville også have stor gavn at meditation, og denne bog er bare den rigtige at læse hvis du vil lære at meditere.

I foråret 2008 var jeg ved at opgive det hele på grund af smerter. Jeg havde været igennem 2 rygoperationer som ikke havde hjulpet og ventede på at skulle igennem endnu en operation som ville gøre min ryg stiv for således, måske, kunne blive smertefri. Jeg havde stadig mange smerter hver dag, og jeg var ved at gå i hundene, da jeg blev foreslået at begynde på Henriete’s meditationshold. På holdet lærte jeg teknikkerne som er beskrevet i bogen, og "Midt-i" metoden er så god for mig, jeg bruger det næsten hver dag, og det er fantastisk. Jeg giver mig selv 5 - 30 minutter til meditation kan jeg" fjerne" min bevidstheds fokus fra mine smerter, spekulationer eller opnå ny energi til dagen. Især meditationen med åbne øjne har været fantastisk, jeg synes den meditationsteknik var for avanceret, men for mig har det været nemt, og i dag bruger jeg den i f.eks. i bussen, og så bliver mine smerter faktisk til at holde ud. "Midt-i"Meditation er for mig et fantastisk redskab til at få opnå balance i krop og sind.

Venlig hilsen
Tina Thastrup, tidl. Sagsbehandler i realkreditinstitut, nu førtidspensionist.