Forside » BK-Salven

BK-Salven® BK-Salven

Vegetabilsk uden parabener - bliv vortefri nu - god til børn kun kr. 99,00

Historien om BK-Salven®
BK-Salven® er udviklet af den nu afdøde Brigit Klausen, ejer af det tidligere firma BK-Naturkosmetik. Birgit Klausen studerede i 1980’erne urter og planters virkninger på huden på mennesker, blandt andet på kurser i Norge. Herefter etablerede hun firmaet BK-Naturkosmetik, der fremstiller en række naturcremer, salver og andre kosmetik produkter.

I 1987 lykkedes det Birgit at fremstille en natursalve til behandling af vorter på huden. Hun havde fået en række henvendelser fra kunder, der ønskede en natursalve, der kunne virke mod vorter. Med hjælp fra kunderne, der afprøvede BK-Salven®, lykkedes det Birgit at fremstille BK-Salven® med lige netop den rette sammensætning, så den virkede ved at opløse vorter på huden. Birgits motivation for at fremstille en vortesalve, var især rettet mod de mange børn, der går gennem lange og ofte smertefulde behandlinger mod vorter. Derfor var det også vigtigt for hende at der var nogen hun stolede på, der ville fortsætte med at bruge hendes gode opskrift. Birgit Klausen overleverede opskriften til sin datter Henriete Siff Thomsen inden sin død i år 2000, og gav således hende rettighederne til at producere BK-Salven®.

BK-Salven® har været solgt i Danmark siden 1987 som en natursalve, der kan virke mod fjernelse af af hård hud på vorter.

Bk-Salven® og dens virkning
Vortesalven er solgt under ”kosmetik” indtil nu, og der er ingen tvivl om, at årsagen til at BKSalven® stadig findes på hylderne og kunderne vil have den, ganske enkelt er at den virker.

Hertil kommer at den er vegetabilsk, helt uskadelig for den raske hud, smertefri, lugtfri og helt uden tilsætningsstoffer. Jeg har utallige referencer, som vil stå frem. Hertil kommer at der ikke findes et middel på markedet, der virker ligeså effektivt ved at angribe vorten direkte og ikke ødelægge huden ved at fryse eller skære den af.

BK-Salven® virker mod vorter, hæmmer den virus som er årsagen til vorter. (alm. Vorter, kønsvorter, herpes).

Hvordan du anvender BK-Salven®
Ved fodvorter, tag et fodbad, skrab den døde hud væk, salven påsmøres 2 gange daglig og der sættes et plaster over. Senest efter 3 uger vil du se en bedring og fortsæt påsmøring op til 6 uger, afhængig af hvor vorten eller vorterne sidder, størrelse og alder på vorten. Vorten blødgøres ved først at tage et bad eller fodbad, og der opnås et hurtigere resultat. BK-Salven® kan også anvendes til kønsvorter og vorter på dyr.

BK-Salven® virker når cremen ER på huden, det er planteekstrakterne i cremen der er virksomme.
Ved vorter på hænder kan man bruge bomuldshandsker om natten, kønsvorter et bind i underbukserne og et stykke bomuld eller plaster andre steder på kroppen.
BK-salven® er et naturligt og effektivt naturmiddel baseret på vortehæmmende urter.

Besøg Helsam.dk for at se nærmeste butik og webshop.

Vortemælk

MintiHealth ønsker at medvirke til at forbedre folkesundheden i verden

Pjece BK-Salven

 

 

 

 

Planten Vortemælk er ikke indeholdt i BK-Salven, da vortemælkens plantesaft er meget ætsende på den raske hud. Planten virker også mod vorter.