Forside » BK-Derma

BK-DermaBK-Derma

BK-Derma virker lindrende og helende ved flere former for eksem, psoriasis og hududslæt.
Salven er derudover virksom ved nikkeleksem og soleksem. Uskadelig på den raske hud, og dermed et godt alternativ til skrappe medikamenter.

Historien om BK-Derma
Birgit Klausen havde et ønske om at finde et godt alternativ til de skrappe hormoncremer mod eksem og lignende. BK-Derma er udviklet sammen med kunderne, og er en fed creme, der med både de gode olier og planteekstrakter er medvirkende til at lindre og hele beskadiget hud som ved eksem og psoriasis og lignende. Er desuden virksom mod forkølelsessår.

Indhold
Udelukkende naturlige vegetabilske produkter, olier, bivoks, og planteekstrakter.

Bk-Derma og dens virkning
Der er mange årsager til at huden reagerer med eksem - og er ofte svært at behandle. Et af de produkter man generelt ikke er så glad for at bruge er hormoncremer. Hormoncremer ødelægger huden på længere sigt og må også kun bruges i kortere tid af gangen. Her er en mulighed for at bruge et naturligt ”uskadeligt” produkt - nemlig BK-Derma fra MintiHealth ApS.

Hvordan du anvender BK-Derma
Smøres dagligt på hudområdet med eksem, påsmøres i et lidt tykkere lag end almindelig creme. Kan anvendes op til fem gange daglig. Undgå at smøre BK-Derma på inden solbadning, vent til bag efter.

Besøg Helsam.dk for at se nærmeste butik og webshop.

Pjece BK-Derma

MintiHealth ønsker at medvirke til at forbedre folkesundheden i verden