Forside » Blog november 2013 "Kære Kvinde"

Kære kvinde

 

Kvinde - Find dig ikke i for lidt…

Balance eller ubalance i livet

Vi kvinder er så dygtige til at være dygtige! Og det er vi virkelig, der er så meget vi kan. Og vi ved det. Jeg ved hvilke udfordringer kvinder har, gennem ledelse og coaching af kvinder i mere end 20 år kender jeg kvinders univers. Jeg begyndte selv som stresset leder at søge efter noget der kunne hjælpe mig, og faldt over yoga. Det blev starten på selv at meditere. Nu underviser jeg ud fra min bog ”Midt-i meditation”, hvor teknikkerne har hjulpet mange både kvinder og mænd med små og effektive pauser i hverdagen. På netop afsluttet kursus fik ung mor styr på at holde effektive og gode pauser for hende både på job og hjemme.

Sex og kommunikation – er sex skrevet ind i din kalender?

Nej, for sex handler om følelser. Ok, men vil det gøre noget at få sex ind i handleplanen for ugen? Hvor god er du til at kommunikere med din mand om sex? Vi har fortjent nydelse, og vi ved at samværet mellem mand og kvinde styrkes med hud til hud kontakt, hvor hormonet oxytocin udskilles. Nydelse giver ny energi og afløb for spændinger. Når vi har vores små spil overfor hinanden, så er det vigtigt at kende flere veje til at opnå sex alligevel. På foredrag og mini workshops har jeg givet mange kvinder nye redskaber til deres kommunikation med deres mand/kæreste om sex og nydelse.

Tip: beslut dig for hvad du kan gøre for din mand i dag (i sengen :o))

Hvor mange gange om dagen tænker du på din figur?

Nu er der jo ikke noget galt med at vi vil se godt ud. Din motivation til sundhed og motion er måske ikke den som du tror den er? Slankekure hjælper ikke, hvis du har fat i en svag motivationsfaktor. Min egen største motivationsfaktor der sparkede mig i gang til fitness, den fandt jeg en dag da vi havde sex, jeg synes ikke at jeg havde ret meget styrke til at ride min mand, og sådan ville jeg ikke have det! I dag motionerer jeg selv og lærer andre at gøre det samme. Hvad er din indre motivation for motion/sundhed?

Kvindelig leder: kan vi gøre alle medarbejdere glade?

Som chef for kvindelige ledere gennem flere år, har jeg ofte oplevet, at kvindelige ledere bevidst eller ubevidst har de største udfordringer ved, at de i virkeligheden forsøger at gøre alle tilfredse. Hvad er det vi er drevet af som kvindelige ledere? Er det vores opdragelse eller tager vi vores rolle som mor i familien derhjemme med på jobbet? Det er min erfaring, at når jeg har ledere på mini workshops eller til coaching, finder de nye veje til at lykkedes bedre, både med de nemme og de svære beslutninger…

 

Nydelsesfulde hilsner

Henriete Siff

Livsstilscoach og foredragsholder

MintiHealth.dk

Læs mere på forsiden www.mintihealth.com,  hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbreve (ca. 1 pr. mdr.) og på facebook ”Mintihealth”, kan du ved at ”like us”,  og være med i konkurrencen om 5 bøger ”Midt-i meditation” (når vi når 150 likes :o) forfatter Henriete Siff Thomsen